Услови коришћења

Интернет сајт на адреси www.krnjaca.com није у власништву општине, града или неке друге организације. Намењен је искључиво за ширење и обавештавање грађана из београдског насеља Крњача. Коришћењем овог Интернет сајта пристајете на услове и правила која следе.

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке настале приликом уноса. Уредници сајта не гарантују за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност. Уредник сајта може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

Материјале (текстове, фотографије и мултимедију) са овог сајта не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе администрације сајта. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење закона о ауторским правима, жигу или других закона.

Krnjaca.com вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су „такви какви јесу“, без било каквих гаранција.

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:
– не смеју на погрешан начин да представљају однос са сајтом krnjaca.com,
– не користе грб и логотип KRNJACA.COM без дозволе,
– не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај Интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова везаних за државну управу и локалну самоуправу у Београду и Србији, али сајт krnjaca.com ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

Уредништво сајта krnjaca.com